Stiri Ultima Ora!

Cele mai importante concerte din România, din ianuarie 2020: Tarja Turunen revine în România

Lara Fabian va concerta la Cluj-Napoca pe 14 ianuarie, la Sala Polivalentă BT Arena, Tarja Turunen revine în România pe 23 ianuarie, iar Timpuri Noi va lansa un nou album, “Moldova Mon Amour”, pe 24 ianuarie, în Capitală, potrivit Mediafax.

Lara Fabian va concerta la Cluj-Napoca pe 14 ianuarie, la Sala Polivalentă BT Arena. Cântăreața de origine belgiană revine astfel la Cluj după un prim concert în 2016. Evenimentul este programat după ce în luna noiembrie a acestui an artista și-a anulat în ultima clipă trei concerte din România (unul la Craiova și două la București) din cauza unor probeme de sănătate.

Concertul de pe BT Arena face parte din turneul “50 World Tour”, care promovează “Papillon”, cel de-al 14-lea material de studio al artistei și cel de-al 10-lea album în limba franceză. “50 World Tour” marchează a 50-a aniversare a Larei Fabian, ea împlinind această vârsta pe 9 ianuarie.

În cadrul concertului, Lara Fabian va interpreta atât melodiile noi, cât și piese deja celebre precum “Je t’aime” și “Je suis malade”, iar evenimentul va include și un duet cu Horia Brenciu.

Vezi si: Marcel Vela și Raed Arafat s-au certat în videoconferința MAI: ‘Ce-ați făcut în 20 de ani?’

Tarja Turunen revine în România pe 23 ianuarie, pentru a-i oferi publicului său o noapte memorabilă, aceasta interpretând toate hiturile care au făcut-o celebră. Mai mult decât atât, starul finlandez va prezenta un concept ce se va desfășura exclusiv la București, pe scena Circului Metropolitan. o viziune 360 de grade susținută de proiecții special gândite să le ofere spectatorilor o experiență muzicală intimă la superlativ. Fanii prezenți la concert vor scrie istorie alături de artista pe noul ei DVD.

Tot în luna ianuarie, Timpuri Noi va lansa un nou album, “Moldova Mon Amour”. Așteptat cu nerăbdare de fani, albumul are puternice influenţe rock şi poartă stilul inconfundabil al lui Dan Iliescu, care, dincolo de rolurile de compoziție, și-l asumă și pe cel de producător. O parte dintre cântecele acestui nou album au văzut scenele de festival și cluburi din ultimul an și au ajuns să fie iubite de public în aceeași măsură precum sunt hiturile clasice ale trupei.

Lista principalelor concerte programate în luna ianuarie în Bucureşti.

3 ianuarie

Carla’s Dreams – Berăria H (23.15)

7 ianuarie

Concert Extraordinar de Anul Nou – Sala Radio (19.00)

Mirabela Dauer – Berăria H (21.30)

9 ianuarie

Emeric Imre – Hard Rock Cafe (21.30)

10 ianuarie

Dan Helciug – Hard Rock Cafe (22.30)

11 ianuarie

Irina Rimes – Berăria H (19.00)

13 ianuarie

FiRMA – Expirat Club (20.00)

15 ianuarie

byron – Expirat Club (21.00)

Hara – Hard Rock Cafe (21.30)

16 ianuarie

Cargo – Hard Rock Cafe (21.30)

17 ianuarie

Compact – Hard Rock Cafe (22.30)

21 ianuarie

ADDA – Berăria H (21.15)

23 ianuarie

Tarja Turunen – Circul Metropolitan București (20.00)

Direcția 5 – Hard Rock Cafe (21.30)

24 ianuarie

Timpuri Noi – Quantic Club (21.00)

Provincialii – Berăria H (23.00)

29 ianuarie

Sarmalele Reci – Hard Rock Cafe (21.30)

31 ianuarie

Mihai Mărgineanu – Hard Rock Cafe (22.30)

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *