Stiri Ultima Ora!

Ce mesaj a postat Irina, iubita lui Liviu Dragnea, pe Instagram, de Revelion: ‘În 2020 să ne amintim cu toții…’

Irina Tănase, iubita fostului lider PSD, Liviu Dragnea, a postat pe Instagram, înainte de Revelion, un mesaj cu tâlc, preluat dintr-un citat motivațional, în limba engleză, atribuit actriței Angelina Jolie, referitor la așteptările pentru anul 2020, potrivit digi24.ro.

În traducere, mesajul sună astfel: „Dorința mea este ca în 2020 să ne amintim cu toții cine suntem și să rămânem așa, indiferent de orice ne-ar împiedica să fim liberi. Dacă simți că nu îți trăiești viața din plin, încearcă să afli ce anume sau cine îți cauzează acea senzație de sufocare”.

Irina Tănase a mai publicat pe Instagram, în aceeași zi, un alt mesaj în engleză, postat de actrița Billie Lourd care transmite dragostea și compasiunea pentru toți cei „care au pierdut pe cineva drag, de care le e dor și care le lipsește, mai ales în această zi”. Postarea se încheie cu mesajul „fiți buni și aveți răbdare”.

Vezi si: Marcel Vela și Raed Arafat s-au certat în videoconferința MAI: ‘Ce-ați făcut în 20 de ani?’ .

În urmă cu două luni, Irina Tănase i-a dedicat lui Liviu Dragnea o poezie de dragoste chiar în ziua în care fostul lider PSD a împlinit 57 de ani.

Liviu Dragnea este încarcerat, în prezent, la Penitenciarul Rahova după condamnarea la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, pe 27 mai, la o zi după alegerile europarlamentare.

Recent, Tribunalul UE a respins o cerere formulată de Liviu Dragnea de anulare a condamnării sale în acest dosar.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *