Stiri Ultima Ora!

Brigada Rutieră, precizări de ULTIMĂ ORĂ: Cum s-a produs accidentul din Capitală în care a fost implicată o ambulanță (VIDEO)

Conducătorii autovehiculelor implicați în accidentul rutier de pe Calea Plevnei din București au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ, au transmis reprezentanții Brigăzii Rutiere a Capitalei.

„În jurul orei 19.55 Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Calea Plevnei. O ambulanță care circulă pe str. Știrbei Vodă cu semnalele optice și acustice în funcțiune a intrat în coliziune cu un autovehicul care efectua transport rutier de persoane și care circulă pe Calea Plevnei dinspre Schitul Măgureanu către str.Constantin Noica”, potrivit sursei citate.

Conform polițiștilor rutieri, din coliziune autovehiculul a fost proiectat în alte trei autoturisme care erau oprite în intersecția Calea Plevnei pentru a acorda prioritate de trecere ambulanței.

„Se efectuează cercetarea la față locului pentru a se stabili cauzele și condițiile producerii accidentului rutier. Conducătorii autovehiculelor implicați în accidentul rutier au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Traficul rutier este restricționat in zona intersecției Calea Plevnei-str Stirbei Vodă ambele sensuri de circulație dinspre str.Stirbei Vodă către str. Constantin Noica, fiind permisă doar circulația transportului public de persoane”, conchide sursa menționată.

În total, șase persoane au fost transportate la spital, în urma accidentului de pe Calea Plevnei, în care au fost implicate mai multe mașini, inclusiv o ambulanță, potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București.

Cele șase victime au fost transportate la spitalele Universitar, Floreasca și Grigore Alexandrescu, din Capitală.

Potrivit șefului Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, ambulanța implicată în accident aparține Aeroportului Henri Coandă.

Mai multe mașini, printre care o ambulanță cu pacient și un microbuz cu pasageri, au fost implicate într-un accident rutier care s-a petrecut pe Calea Plevnei din Capitală. În total au fost 21 de persoane în aceste vehicule.

La accident au acționat cinci autospeciale SMURD.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *