Stiri Ultima Ora!

ATAC SURPRIZĂ la Liviu Dragnea, după vizita lui Ludovic Orban la Bruxelles

Secretarul general adjunct al Guvernului Cristi Barbu afirmă, într-o postare pe Facebook, că au trecut ani buni de când un prim-ministru al României nu a mai avut o vizită atât de consistentă la Bruxelles, referindu-se la vizita premierului Ludovic Orban. Barbu subliniază că în epoca Dragnea eram o ţară cu un Guvern indezirabil cu care nimeni nu voia să se întâlnească, iar acum ”România respiră din nou”, conform News.ro.

https://www.stiripesurse.ro/record-dupa-ce-a-revoltat-profesorii-guvernul-orban-isi-pune-si-elevii-in-cap-somatie-pentru-schimbarea-structurii-anului-scolar

”Au trecut ani buni de când un prim-ministru al României nu a mai avut o vizită atât de consistentă la Bruxelles. În epoca Dragnea eram o ţară cu un Guvern indezirabil cu care nimeni nu voia să se întâlnească, să se asocieze şi toate întâlnirile care aveau loc erau pentru a ne mustra pentru derapajele repetate privind statul de drept sau normele europene privind economia. Astăzi, lucrurile s-au schimbat. România nu mai este tratată ca un stat marginal, Guvernul de la Bucureşti este primit de către toţi înalţii oficiali europeni şi este privit cu multă încredere şi optimism”, scrie secretarul general adjunct al Guvernului pe Facebook.

Ludovic Orban are programate întâlniri de lucru la Bruxelles cu preşedintele Comisiei Europene, cu preşedintele Consiliului European, cu preşedintele Parlamentului European, cu preşedintele PPE cu cei mai importanţi comisarii europeni, iar grupul PPE, cel care conduce practic Uniunea Europeană, îl va primi aşa cum se cuvine pe preşedintele partidului care a câştigat toate alegerile de când conduce Partidul Naţional Liberal, conform lui Barbu.

”România post-Dragnea respiră din nou, redevine acel stat respectat, iar Guvernul României stă din nou la loc de cinste la masa deciziilor”, conchide secretarul general adjunct al Guvernului.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *