Bucuresti Revista Presei Social Stiri Ultima Ora!

Asistentă din Sibiu, înjurată de vecini pentru că îngrijește pacienți cu COVID-19: ‘Ăsta e respectul zilnic pe care îl primește’

Povestea asistentei a fost făcută publică chiar de fiica ei, o adolescentă care a postat pe Facebook inclusiv un videoclip în care mama ei este certată de vecini.

“După ore întregi de munca in care mama mea se sacrifica pentru oamenii infectați cu acest virus, trup și suflet pentru meseria aleasa, fără vreun gând de abandon sau de regret pentru ceea ce face, asta e respectul pe care îl primește zilnic din partea vecinilor, cel mai trist, chiar a apropiatiilor, pentru faptul ca vine acasa de la munca si pentru ca împart aceeași scara de bloc, privind-o ca pe un om de cea mai joasa speța.

Greșit! Mama mea e un erou, mama mea, încearcă sa ne salveze, sa fie alături in aceasta situație de oamenii care au nevoie!

In loc sa primească laude pentru curajul ei (subliniez, multe cadre medicale au abandonat misiunea asta), mama mea e jignita, alungată și mai ales discriminata!

Sunt dezmagita de societatea in care trăiesc și de ceea ce primește un om care se sacrifica ajutând”, a scris fiica asistentei pe Facebook.

Facebook

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *