Stiri Ultima Ora!

Antrenorul echipei feminine de handbal a Rusiei, Ambros Martin, riscă să fie exclus de la CE după ce a încălcat protocolul sanitar

După victoria Rusiei de sâmbătă (scor 24-22 cu Cehia), antrenorul Ambros Martin a urcat în tribună pentru a discuta câteva minute cu un oficial rus – se pare secretarul general al federaţiei – şi a bătut palma cu acesta când a plecat.

Antrenorul spaniol a încălcat protocolul pus în aplicare de federaţia europeană prin părăsirea “zonei roşii” în care se află echipele şi oficialii.

În sala din Herning, o bandă marchează sfârşitul “bulei” sanitare în care se află jucătoarele şi staff-urile, separată cu o distanţă de un metru de o a doua barieră, care ţine publicul la distanţă. Cu toate acestea, Martin a părăsit această “bulă” şi, după câteva minute, un oficial EHF a venit să pună capăt acestei ieşiri.

Scena a fost filmată de camerele TV2, post care a difuzat imaginile duminică. În cazul încălcării protocolului, sancţiunea prevede excluderea persoanei vinovate. EHF va comunica luni, la prânz, pe această temă, în timp ce Rusia va juca, în cursul serii, meciul din grupă împotriva Suediei.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *