Stiri Ultima Ora!

Am ridicat ştacheta, este multă presiune pe noi anul viitor, spune tehnicianul Sepsi

Tehnicianul echipei Sepsi, Leo Grozavu, a declarat duminică seară, după câştigarea barajului pentru Conference League, că pe formaţia sa va fi multă presiune în sezonul viitor, deoarece acum s-a “ridicat ştacheta”, potriivit news.ro.

“Am încununat sezonul cu această victorie mare, această calificare, o premieră pentru acest club. Sper să nu fie şi ultima. Am avut un grup extraordinar, un lot echilibrat, de aceea am reuşit chiar şi în momentele mai puţin faste să facem rezultate.

Din fericire pentru noi băieţii s-au mobilizat, au reuşit să dea totul pe teren. După un asemenea joc, după un asemenea campionat reuşit, era normal să le spun băieţilor câteva cuvinte. Le-am spus că mă bucur pentru ei. Eu sunt un om de cuvânt, mai de modă veche.

Citește și: Discuțiile INDISCRETE despre cererile unui șef de SERVICIU `DISCRET` …

Din moment ce am vorbit şi am spus că vreau să continui, nu pot să îmi iau cuvântul înapoi.

Am ridicat ştacheta, este multă presiune pe noi anul viitor, nimeni nu mai acceptă să coborâm, suntem sub lupă, avem o mare responsabilitate pentru sezonul viitor”, a spus Grozavu la Digi Sport.

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a câştigat, duminică seară, pe teren propriu, scor 1-0 cu FC Viitorul, finala barajului din Liga 1 pentru Conference League. Golul a fost marcat de Aganovic ’42.

Sepsi va evolua în al doilea tur preliminar al Conference League.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *