Stiri Ultima Ora!

Adrian Năstase denunță ‘farsa’ și ‘butaforia’ consultărilor de la Cotroceni: ‘Mă bucur că PSD nu merge’

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a convocat pentru marţi partidele şi formaţiunile parlamentare la consultări în vederea desemnării unui premier. În acest context, fostul premier, Adrian Năstase, se declară mulțumit de faptul că Partidul Social Democrat a ales să nu participe.

„Farsa „consultărilor” de la Cotroceni

Ar fi trebuit să meargă astăzi PSD la „consultările” de la Cotroceni? Evident că nu. Si mă bucur că au luat această decizie.

Butaforia de la Cotriceni, organizată de Iohannis nu mai păcăleste pe nimeni. Nu are rost să repet care era succesiunea fazelor prevăzute de Constitutie pentru a se ajunge la desemnarea candidatului de premier. Niciun presedinte, pana acum nu si-a permis să incalce, cu atata brutalitate, litera si spiritul Constitutiei.

Iohannis s-a dovedit, incă o dată, nu doar „partenerul” PNL (cum spunea Rares Bogdan), ci complicele său. Complice in incălcarea Constitutiei. „Parlamentul său” ii va dovedi cat de gresită a fost evaluarea pe care a făcut-o in declansarea alegerilor. Iar „guvernul său” le va arăta românilor costul unei noi administratii de tip COCOPO.

PS In poza de mai sus, LUDOVIC Orban pare că stă pe două scaune. Este o iluzie optică. Este adevărat, se văd, in spatele lui, două semiberjere LUDOVIC XVI, care, la fel cu tot mobilierul din Palatul Parlamentului, a fost achizitionat sau restaurat in vremea in care m-am ocupat de finalizarea lucrărilor la „Casa poporului”, a spus Adrian Năstase pe blogul său personal.

Citește și: Retrageri din Senatul AUR după acțiunile Dianei Șoșoacă

Programul consultărilor este următorul:

15:00 – Partidul Social Democrat (PSD)

15:30 – Partidul Naţional Liberal (PNL)

16:00 – Alianţa USR-PLUS

16:30 – Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR)

17:00 – Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR)

17:30 – Minorităţi naţionale reprezentate în Parlament.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *