Stiri Ultima Ora!

Activistul de mediu Daniel Bodnar, în stare gravă! Ar putea să rămână paralizat: a fost implicat într-un accident rutier

Aseară, în jurul orei 02.30, activistul de mediu Daniel Bodnar a fost implicat într-un grav accident de circulație produs pe raza comunei Sucevița, inforemază Ziar de Suceava.

Daniel Ghinghiloschi (24 de ani) conducea autoturismul BMW deținut de Daniel Bodnar, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra volanului, a intrat în podeț și apoi în poarta unei case, impactul fiind unul extrem de violent.

Cei doi au fost preluați de ambulanțe și duși de urgență la Spitalul Județean Suceava. Mai grav rănit a fost Daniel Bodnar care a fost diagnosticat cu „fractură de coloană lombară, paraplegie și fractură complexă la o gleznă”.  Medicii suceveni se tem că acesta va rămâne paralizat la picioare.

Citește și: Tensiune la Guvern! Ministrul Culturii acuză că a făcut treaba Ministerului Economiei: ‘Am blocat practic jumătate din personal’

Daniel Ghinghiloschi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs accidentul rutier.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *