Sport

Mauricio Pochettino și singurul lucru care i-a lipsit lui PSG ca să ajungă în finala Champions League

PSG a ratat prezența în a doua finală consecutivă de Champions League (a fost eliminată de Manchester City), iar Mauricio Pochettino spune că un singur lucru i-a lipsit formației pariziene pentru a ajunge în ultimul act de la Istanbul (29 mai).

Norocul care a făcut diferența

  • “Suntem dezamăgiţi. Am jucat bine, ne-am aplicat planul. Am început bine. Dar rezultatul este ceea ce mă dezamăgeşte cel mai mult. La acest nivel, ai nevoie de puţin noroc pentru a câştiga.
  • Nu s-a întâmplat, nici la Paris şi nici aici. Dar am dat totul şi sunt foarte mândru de asta. Sunt dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat la acel cartonaş roşu. Jucasem deja 15 minute în 10, în prima manşă (n.r. – roşu pentru Idrissa Gueye). În seara asta, 20 de minute…
  • Este un avantaj pentru adversari, dar nu a fost decisiv, nu au înscris un gol când eram în ​​zece. Suntem foarte dezamăgiţi pentru suporteri, pentru noi, pentru club, dar am dat totul. Nu realizăm obiectivul pe care am vrut să-l atingem.
  • Golurile? Acestea sunt greşeli. La Paris, am făcut-o, astăzi, de asemenea. Este păcat! I-am oferit lui City un cadou pentru o situaţie pe care o anticipasem.
  • Dar fotbalul este făcut şi din greşeli şi este greu să treci peste ele. Dar nu am renunţat niciodată şi sunt mândru de jucători. Au luptat până la final împotriva unei echipe foarte bune precum Manchester City.
  • Nu am avut acel puţin noroc. În cele două meciuri, nu am avut deloc. Am dominat în prima repriză în ambele meciuri. Este greu să o domini pe City.
  • Am jucat bine, dar nu am avut reuşitele de care aveam nevoie. După cartonaşul roşu, mai erau 20 de minute, a fost foarte greu. Am rămas combativi şi în meci.

Sunt dezamăgit şi trist, cu siguranţă obiectivul a fost să mergem în finală. Dar suntem şi mândri” – Mauricio Pochettino, citat de News.ro.

Așteptarea a luat sfârșit pentru Pep Guardiola: o echipă antrenată de iberic s-a calificat în finala Champions League după o pauză de zece ani.

Sursa: HotNews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *