Sport

Discursul surprinzător al lui Novak Djokovic după al 9-lea titlu de la AO: “Nu m-ai mai sunat”

Djokovic este în culmea fericirii: a cucerit al 9-lea titlu la Australian Open, iar acum s-a apropiat din nou de recordul deținut de Roger Federer și Rafael Nadal (20 de turnee majore). După ce a ridicat trofeul de la Melbourne, Novak a surprins asistența de pe Rod Laver Arena cu discursul său.

“Nu m-ai mai sunat”

“Mulțumesc tuturor, aș vrea întâi să îi întorc cuvintele frumoase lui Daniil: ești o persoană deosebită și azi ai arătat de ce. Ne-am antrenat împreună de multe ori la Monte Carlo, dar în ultima perioadă nu prea m-ai mai sunat.

E greu să joci împotriva lui, e unul dintre cei mai buni din lume. Cu siguranță vei câștiga un trofeu de Grand Slam într-o zi. 20 de meciuri fără înfrângere, trebuie să-l aplaudăm pentru asta, e o reușită incredibilă” – Novak Djokovic, după încheierea finalei de la Australian Open.

Se anunța o finală echilibrată, așa cum ne avertizau mai toți specialiștii din tenis. Ne-am ales însă doar cu un monolog în toată regula: Nole a fost la un nivel fantastic din punct de vedere mental, i-a sădit lui Daniil Medvedev neîncrederea la fiecare pas, iar rusul a clacat.

7-5, 6-2, 6-2 pentru sârb, iar noua generație mai are de așteptat: tot “bătrânii” sunt la putere. Djokovic este campion pentru a noua oară la Australian Open: 18 Grand Slam-uri în total.

FOTO Imaginea zilei în tenisul mondial

Sursa: HotNews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *