Sport

Chelsea, favorită împotriva “mașinii” de trofee Real Madrid

Chelsea primește miercuri seara vizita lui Real Madrid, în returul semifinalelor Ligii Campionilor. Câștigătoare a trei din ultimele cinci ediții, trupa lui Zidane pleacă cu a doua șansă pe Stamford Bridge.​

În tur, Chelsea a deschis scorul prin Pulisic, pentru ca Benzema să egaleze până la pauză. După ieșirea de la cabine, nimeni nu a mai marcat, iar echipa lui Thomas Tuchel pleacă cu prima șansă miercuri, după golul înscris în deplasare.

Va fi doar a cincea întâlnire directă în Cupele Europene pentru cele două echipe, Chelsea reușind două victorii în dauna madrilenilor, în timp două meciuri s-au terminat la egalitate.

Managerul lui Chelsea, Thomas Tuchel, a declarat că ”lecția pe care noi trebuiă să o învățăm este că am ajuns prin merit în semifinale. Avem dreptul să jucăm și să performăm la acest nivel”.

Zinedine Zidane, tehnicianul lui Real, susține că ”nu există miracole în fotbal”, dar este încrezător cu privire la meciul de miercuri. „Vom da tot ce avem pe teren”, a adăugat francezul de pe banca madrilenilor.

Echipe probabile

Chelsea: Mendy – Christensen, Thiago Silva, Rudiger – Azpilicueta, Jorginho, Kante, Chilwell – Pulsic, Werner, Mount

Real Madrid: Courtois – Valverde, Ramos, Militao, Nacho – Casemiro, Kroos, Modrić – Asensio, Benzema, Vinicius

La madrileni, Carvajal și Lucas vor absenta, în timp ce Varane este incert. Deși dat ca titular, căpitanul madrilenilor, Sergio Ramos, vine după o accidentare, iar Zidane nu a dat un răspuns clar cu privire la introducerea lui în primul 11. În cealaltă tabără, Tuchel are un singru absent, Kovacic.

A doua manșă a semifinalelor UCL dintre Chelsea și Real Madrid va putea fi urmărită LiveScore pe HotNews.ro și în direct pe Telekom Sport, Digisport și LookTV.

În cealaltă semifinală din competiție, Manchester City a trecut de PSG (4-1 la general) și este prima finalistă din acest sezon al Ligii Campionilor. Finala este programată la 29 mai, la Istanbul, pe Stadionul Olimpic Ataturk.​

Sursa: HotNews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *