Sport

​WTA Madrid: Când vor juca Simona Halep, Sorana Cîrstea și Irina Begu

Organizatorii de la Madrid au anunțat programul zilei de vineri (30 aprilie), trei dintre fetele noastre urmând să evolueze în primul tur al competiției de categorie “WTA 1.000”.

Terenul Manolo Santana

Ziua de tenis de pe acest teren va începe de la ora 12:00 (ora României). După ce vor avea loc meciurile Aryna Sabalenka vs Vera Zvonareva și Misaki Doi vs Naomi Osaka, în arenă vor intra Simona Halep și Sara Sorribes Tormo (în jurul orei 15:00 – LiveText pe HotNews.ro).

Terenul Arantxa Sanchez

Meciul dintre Sorana Cîrstea și Jessica Pegula va fi al doilea de pe acest teren și va începe în jurul orei 13:30. Înaintea acestuia mai are loc partida dintre Maria Sakkari și Amanda Anisimova.

Terenul 4

Ziua de tenis de pe acest teren va debuta cu partida dintre Irina Begu și Daria Kasatkina, de la ora 12:00 (ora României). După ce vor mai avea loc două meciuri de simplu, se va disputa meciul de dublu Monica Niculescu/Lyudmyla Kichenok (România/Ucraina) vs Sharon Fichman/Giuliana Olmos (Canada/Mexic).

Mutua Madrid Open are loc în perioada 29 aprilie – 8 mai. Face parte din categoria “WTA 1.000” și se dispută pe zgură. Ultima campioană (n.r. din 2019) este Kiki Bertens, ea trecând în finală de Simona Halep (6-4, 6-4). Jucătoarea noastră a câștigat trofeul la Caja Magica în două rânduri: 2016 și 2017. Competiția este patronată de Ion Țiriac, iar în România întrecerea va fi LiveText pe HotNews.ro și în direct pe Digisport.

Sursa: HotNews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *