Social Ultima Ora!

Un tânăr de 24 de ani s-a înecat în Olt în a doua zi de Crăciun. Fratele lui a scăpat ca prin minune VIDEO

Tânărul de 24 de ani a fost găsit după mai bine de o oră de căutări de echipa de scafandri din cadrul Detașamentului de Pompieri Slatina.Citeşte şi ATAC SÂNGEROS. Un tânăr a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat în gât
„Echipaje de pompieri de la Detaşamentul Caracal, Garda Osica de Sus și echipa de scafandri din cadrul Detașamentului Slatina, au acționat în zona localității Fălcoiu, pentru căutarea unei persoane înecate în râul Olt.Au fost alocate un echipaj SMURD, o autospecială de stingere cu apă și spumă, două autospeciale pentru primă intervenție, o ambarcațiune cu motor și autospeciala pentru transport scafandri și echipamente la locul intervenției.La ora 21.52, bărbatul în vârstă de 24 de ani a fost găsit de echipa de scafandri și adus la mal. Acesta se află în stop cardio-respirator, iar echipajele SMURD și SAJ au început manevrele de resuscitare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, Alin Băsășteanu.
Manevrele de executare nu au avut rezultat favorabil, tânărul fiind declarat decedat.Tânărul nu a fost singur, ci cu fratele său, care a reușit să se salveze. A ieșit la mal, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spitalul din Caracal cu hipotermie ușoară.

Sursa RomaniaTV.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *