Social Ultima Ora!

Ministrul Muncii, de urgenţă la spital după şedinţa de guvern

“De la ședința de Guvern la spital. Așteptăm cuminți, la coadă, tratament pentru o bronșită, cel mai probabil – din cum arată lucrurile. Indiferent de ceea ce cred eu, las specialiștii să prescrie tratament, în funcție de rezultatul consultației.Viața de ministru-mamă de fetiță nu este diferită de a voastră. Aceleași griji în familie, tot timpul în fața unor decizii pentru a fi mai bine”, a scris Violeta Alexandru, ministrul Muncii, pe Facebook.
Ulterior, Violeta Alexandru a revenit cu detalii.“Mulțumim pentru gândurile bune. Am ajuns acasă spre dimineață. Mulți, foarte mulți copii la urgență. Servicii insuficiente pentru nevoile din această perioadă. Vă întorc urarea: Sănătate!Avem grijă de copil, se odihnește, prinde puteri. Între două reprize de somn, îmi spune: Mami, mă fac eu bine și mergem la patinoar, așa cum am stabilit.
Vacanță plăcută și activă tuturor copiilor! Cu activități împreună cu părinții lor. Foarte important!Am mai spus-o: sunt, în primul rând, mama ei. În rest, mă străduiesc să fac bine”, a scris Violeta Alexandru.Sursa RomaniaTV.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *