Social Ultima Ora!

De ce şi-a băgat bărbatul din Iaşi o petardă aprinsă în gură. Medicii nu l-au mai putut salva

Bărbatul, tatăl a cinci copii, a fost adus acasă în stare avansată de ebrietate de către doi verișori, iar acasă i-a cerut soției să-i dea de băut în continuare, scrie zdi.ro. Când femeia l-a refuzat, bărbatul i-a spus că se va sinucide.El a făcut-o în cel mai şocant mod posibil: a luat o petardă, a pus-o în gură şi i-a dat foc, în timp ce se afla singur într-o cameră. Soţia l-a găsit cu capul sfărâmat şi a sunat la 112.
Citeşte şi Un bărbat a murit după ce i-a explodat o petardă în gură„Am auzit o bubuitură puternică. El a avut o petardă, pe care a folosit-o când era singur. Nici noi şi nici medicii nu am mai avut ce face ca să îl salvăm”, a spus unul dintre fiii bărbatului.Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic ca să-l salveze, prezentând „leziuni incompatibile cu viața”.
„Am fost solicitați în jurul orei 20:00 pentru un bărbat cu leziuni post explozie de petardă, petardă pe care și-a introdus-o în cavitatea bucală aprinsă. A fost trimisă ambulanța cu medic de la Târgu Frumos, dar din păcate leziunile erau incompatibile cu viața”, declara Diana Cimpoeșu, medic șef al UPU SMURD Iași.Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal.„Politiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că bărbatul de 50 de ani, din comuna Belcești, fiind sub influența alcoolului, s-ar fi autoaccidentat cu un articol pirotehnic, iar ulterior a fost declarat decesul acestuia. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, afirma ieri Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.
Rănit de o petardă, tot în ziua de Crăciun, tot în Iași
Ziarul de Iași mai relatează că, tot în prima zi de Crăciun, un bărbat în vârstă de 31 de ani din Hârlău a fost şi el victimă a jocului periculos cu materiale pirotehnice.
„La Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi a fost adus un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din zona oraşului Hârlău, care a suferit o intoxicaţie cu fum şi arsuri de gradul I pe faţă din cauza artificiilor sau a petardelor. După ce a primit îngrijirile medicale necesare, bărbatul a plecat acasă”, a precizat medic șef al UPU SMURD Iași. Sursa RomaniaTV.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *