Politic

Sorin Grindeanu rupe tăcerea: Liviu Dragnea n-a avut grijă! Cum venea cineva, era înlăturat!

Liviu Dragnea n-a avut grijă să crească pe cineva și să vină natural președinte al partidului. Cum venea cineva era înlăturat. M-ar atrăgea să intre în PSD acel lider care e în stare să construiască o echipă.

E deja situația pe care putem să o avem și e de dorit în aceste momente, având în vedere lipsa unui superlider – dacă putem zice așa.

Vorbim de cel care e în stare să îmbine și acea reformă internă, dar care să nu bulverseze partidul cu două luni ănainte de alegeri. Adversaurul politic e afară, nu în interior.

La alegerile parlamentare o să văd dacă o să candidez. Cei din Timiș mă susțin în orice”, a declarat Sorin Grideanu la postul de televiziune Digi24.

Liviu Dragnea își asuma o mică arte din vină în scandalul în care a dus la plecarea lui Sorin Grindeanu de la conducerea Executivului.

„Sunt instituţii şi persoane care vor să confişte acest guvern. Au reușit, cât de cât, cu Sorin . Poate că am greșit și eu, că poate și eu m-am lăsat manipulat. Nu am vrut să mai greșesc și cu Mihai. E guvernul nostru .

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *