Politic

PSD: Trei legi bune pentru țară, inițiate de noi și atacate de PNL, au undă verde de la CCR. “Nu pot ei bloca cât putem noi legifera!”

De asemenea, social-dmocraţii mai spun că liberalii, care se opun creșterii alocațiilor și pensiilor, s-a împotrivit unor măsuri ce ajută milioane de români și protejează bogățiile țării.

“Trei legi bune pentru țară, inițiate de PSD și atacate de PNL, au undă verde de la CCR. Nu pot ei bloca cât putem noi legifera!

Partidul care se opune creșterii alocațiilor și pensiilor s-a împotrivit unor măsuri ce ajută milioane de români și protejează bogățiile țării.

❗ Oprirea speculei cu #terenagricol și consolidarea proprietății naționale, ca pământul țării să nu ajungă doar pe mâini străine.

❗ Stabilirea valorii #coşuluiminim de consum lunar pentru trai decent, astfel ca salariul minim să poată crește anual prin raportare la un indicator real.

❗ Suspendarea înstrăinării pentru doi ani a firmelor de stat, pentru ca gașca PNL să nu poată #vinde CEC și Eximbank, pe doi lei, în plină pandemie.

Noi luptăm pentru un stat social just, liberalii sunt preocupați doar să-și sporească propriile averi.

#Guvernați pentru români, nu furați cu două mâini!”, este mesajul transmis, miercuri, pe pagina de Facebook a PSD.
 

ce se va intampla peste doua saptamani cu cazurile de covid dr geza molnar daca introducem Actualitate

15 Iul, 09:55

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *