Politic

Marcel Ciolacu: “Alegerile anticipate sunt o opțiune. Acest guvern nu funcționează și el trebuie îndepărtat”

“În ceea ce privește alegerile anticipate, nu știu calculele care stau la baza lor, dar știu că în România, în acest moment, nu există o criză politică. Pe de altă parte, dacă mă uit la cum a guvernat PNL țara, cred că e o opțiune să fie alegeri anticipate și să plece acasă. Cred că substanța este faptul că acest guvern nu funcționează și el trebuie îndepărtat. PSD, în această sesiune parlamentară, va depune o moțiune de cenzură”, a declarat Ciolacu în cadrul emisiunii “Punctul de Întâlnire”, cu Radu Tudor. 

“Eu am citit Constituția. Ultimele alegeri locale au avut loc pe data de 5 iunie. Alegerile locale nu pot să depașească termenul de la ultimele alegeri. Cred că singura dată ar fi pe 24 mai de alegeri locale.Nu știu ce calcule fac ei, dacă acum e momentul să arunce România, prin demisia premierului, într-o criză. Cine va face acest lcucru, să deconteze declanșarea unei asemenea crize?”. 

Marcel Ciolacu a confirmat că este implicat în negocierea pentru o nouă majoritate. “Categoric, acesta e rostul nostru. Chiar dacă suntem singuri, nu înseamnă că nu purtăm negocieri pentru a crea o nouă majoritate parlamentară. Dacă Iohannis va respecta Constituția, va pune premier de la majoritate. Atunci când îți dai demisia din funcția de prim-ministru al României fără o justificare, asumă-ți întreaga criză a României”, a mai spus liderul interimar al PSD. 

Marcel Ciolacu: Alegerile anticipate sunt o opțiune. Acest guvern nu funcționează și el trebuie îndepărtat

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *