Politic

Lia Olguța Vasilescu, reacție acidă după majorarea accizelor la carburanți: A ”muncit” Guvernul PNL și de Revelion

„Fraierii o mușcaseră… Credeau ca de azi se ieftinește carburantul… A “muncit” guvernul PNL și de Revelion, doar ca să nu se întâmple… #aveticeativotat”, a scris Lia Olguța Vasilescu, pe Facebook.

Citește și: Ministrul Florin Cîțu, primele explicații după majorarea accizei la carburanți: Am avut dreptate din nou, PSD a mințit!

Ministerul Finanţelor a majorat marți accizele la carburanţi, după ce cu o zi înainte președintele Klaus Iohannis promulgase legea prin care se elimină supraacciza la carburant. Majorarea accizei nu a fost anunțată public de guvernanți. Finanţele au decis, marţi, la ora 19, că ieftinirea de 45 de bani/l cu tot cu TVA efectuată de Parlament este prea mare, dar şi că nivelul minim al accizelor din UE este prea mic, şi au majorat accizele cu 9,11% faţă de nivelul publicat cu o zi înainte în Monitorul Oficial, cu 117 lei/1.000 l la benzină şi cu 107 lei/1.000 l la motorină.

Citește și: Lovitură de la Guvernul Orban, în seara de Revelion. A majorat accizele la carburanți, la o zi după eliminarea supraaccizei

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *