Politic

Gabriela Firea, atac voalat la adresa lui Liviu Dragnea: „Cred că a trecut timpul tătucului care să stăpânească partidul”

Înainte de ședința PSD, Gabriela Firea nu a exclus varianta unei candidaturi cu Marcel Ciolacu. Cu o trimitere voalată la Liviu Dragnea, primarul Capitalei a declarat că s-a dus vremea unui tătuc la vârful partidului.

„Cred că este o variantă mult mai bună pentru partid, mult mai eficientă. Cred că a trecut timpul tătucului care să stăpânească partidul. Să fie o echipă valoroasă a partidului”, a declarat Gabriela Firea, înaintea CEx de luni la Parlament, întrebată cum vede ideea unor candidaturi pe moţiune la Congres.

Citește Și PSD renunță la moțiunea de cenzură împotriva Guvernul Orban, însă atacă legea bugetului la CCR

Întrebată dacă este dispusă să facă tandem cu Marcel Ciolacu la Congresul PSD din 29 februarie, Gabriela Firea a răspuns: „Cred că e prematur să spun acum. E mult prea devreme. Acum se vor stabili nişte principii mari. Vom analiza”, a precizat Gabriela Firea.

Citește Și Gabriela Firea, atac furibund la Ludovic Orban: Premierul confundă bugetul național cu propriile buzunare

Gabriela Firea, atac voalat la adresa lui Liviu Dragnea: „Cred că a trecut timpul tătucului care să stăpânească partidul”

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *