Politic

Eugen Teodorovici: Am un mesaj important pentru colegii mei din PSD

“Nu am “replici” cu și pentru Marcel Ciolacu. Am, însă, mesaje importante pentru colegii mei din Parlament și pentru membrii PSD:

Cei ce își propun foarte puțin, vor realiza foarte puțin. Oamenii care nu au țeluri înalte, nici nu le ating vreodată. În viață, în general, trebuie să îndrăznești să țintești sus și foarte sus și să faci ca năzuințele celor pe care vrei să-i reprezinți să devină voința ta și a celor ca tine.

Eu vreau să trecem de la vorbe la fapte și vreau ca, indiferent că se afla în opoziție sau la guvernare, PSD să reprezinte cu onoare și demnitate, de acum înainte, voturile ce i-au fost încredințate și să fie acea voce în care să se regăsească toți aceia care simt românește atât în interiorul, cât și în exteriorul granițelor acestei țări!”, este mesajul transmis de Eugen Teodorovici, pe Facebook.

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, l-a ironizat, miercuri, într-o conferință de presă, pe senatorul Eugen Teodorovici.

După ce și-a anunțat candidatura la șefia PSD, Teodorovici a spus că este nevoie de un calendar pentru organizarea Congresului, dar și de depunerea cât mai rapidă a unei moțiuni de cenzură care să dărâme Guvernul.

Întrebat despre faptul că sunt voci în PSD care vor moțiune de cenzură mai repede, Ciolacu a zis luni în conferința de presă de la finalul CEX: „Sa o depuna. Cine-i tine?….Sunt mai grabiti”.

ce sa nu faci niciodata in caz de cutremur putini stiu asta e cel mai periculos loc Actualitate

13 Iul, 20:55

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *