Politic

Dan Voiculescu: Cel mai frumos dar

“Dincolo de cadourile mai simple sau mai sofisticate, surprinzătoare sau deja anunțate, formale sau cu adevărat personale, cel mai frumos dar de Crăciun este familia. Reîntâlnirea cu oamenii dragi de care te leagă emoții, amintiri, realizări și speranțe comune”, scrie profesorul Dan Voiculescu, pe blog.

“Anul acesta trăiesc bucuria de a fi, de sărbători, printre ai mei. Este o binecuvântare pentru care sunt profund recunoscător. Pentru că știu cum este și să fii departe, singur, izolat de tot ceea ce iubești.

Am un gând pentru toți cei pe care nu sunt alături de familie de sărbători din cauza unor alegeri personale, a greșelilor altora sau, pur și simplu, din necesitatea de a asigura, dintre străini, un viitor mai bun pentru propria familie: amintirile și speranțele nu vi le poate lua nimeni.

Iar dacă anul acesta sărbătorile nu vă prind în cel mai bun moment, aveți un an întreg de luptat, de încercat și de reușit pentru ca, la anul, sa fiți semnificativ mai bine.

Încercările vieții ne învață să distingem esențialul de irelevant, să ne descoperim puterea de a lupta să obținem și să păstrăm ceea ce prețuim cu adevărat”, adauga acesta.

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *