Politic

Cioloș: USR-PLUS e gata să-și asume guvernarea alături de PNL, UDMR devine indispensabil. Este esențial un candidat credibil pentru postul de premier

USR-PLUS este gata să își asume guvernarea alături de PNL și de UDMR, care “devine indispensabil”, a declarat luni co-președințele alianței, Dacian Cioloș. El a spus că este esențială susținerea unui candidat credibil pentru postul de premier, iar negocierile în acest sens nu trebuie purtate la televizor.

  • “Am înțeles mesajul alegerilor. Avem o responsabilitate mare față de guvernare (…) USR-PLUS e gata să-și asume guvernarea alături de PNL, iar în aceste condiții UDMR devine indispensabil”, a declarat Dacian Cioloș, într-o conferință de presă.

El a mai spus că este este esențială susținerea unui candidat credibil pentru postul de premier, care să aibă capacitatea de a uni forțele reformiste de dreapta.

Conform rezultatelor parțiale transmise luni de Biroul Electoral Central, în urma alegerilor parlamentare 2020 Alianța USR-PLUS a obținut 15,4% din voturi.

Sursa: HotNews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *