Politic

Alfred Simonis, PSD: Vom iniția proiecte pentru plafonarea indemnizațiilor din CA și AGA

Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, a anunțat că parlamentarii social-democrați vor iniția un proiect de lege privitor la plafonarea indemnizațiilor din CA și din AGA. El a spus că în aceste consilii numite pe criterii politice câștigurile sunt de ordinul miilor de euro lunar, potrivit Mediafax.

Alfred Simonis a vorbit despre proiectele de lege care vor fi inițiate de PSD în cadrul unei conferințe de presă. El i-a acuzat pe guvernanți că în consiliile de administrație au numit persoane care câștigă mii de euro lunar.

„Evident că vom iniția proiecte care vor face referire și la plafonarea indemnizațiilor din CA-uri și din AGA-uri, pentru că e inadmisibil ca în anumite AGA sau CA să existe persoane propuse de PNL, USR-Plus care să beneficieze de sume de câteva mii de euro pe lună, zeci de mii de euro pe an, în timp ce pensionarii care câștigă câteva sute de lei să sufere în urma acestui buget construit aberant de majoritatea PNL-USR-Plus”, a declarat liderul deputaților PSD, Alfred Simonis.

În cadrul conferinței de presă, Simonis a mai anunțat că PSD va iniția un proiect de lege privind eliminarea pensiilor speciale. Sursa: HotNews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *