Monden

De ce se mutase Cornel Galeş în Spania

Viaţa lui Cornel Galeş a luat o turnură dramatică după moartea Ilenei Ciuculete sau “zânica” așa cum o alinta el.

A urmat o perioadă de depresie și a crezut că dacă se mută în Spania și își schimbă complet viața lucrurile se vor rezolva de la sine. Cornel Galeș plecase în Spania în urmă cu câteva luni, alături de Viviana, femeia care l-a făcut să zâmbească din nou după decesul regretatei artiste, scrie Spynews.ro.

Ei bine, lucrurile s-au schimbat radical în viața lui atunci când Viviana a decis să se întoarcă în România. A traversat iar o perioadă dificilă, totul culminat cu un deces fulgerător, în urma unui cumplit accident de mașină, petrecut în regiunea Torrent, Valencia, Spania.

Fostul soț al Ilenei Ciuculete a hotărât să plece din țară și nu a mai dat înapoi. Era convins că luptele prin instanță cu fiii fostei soții vor înceta și se va face dreptate, într-un final. Spunea că e nevinovat și nu a luat nici un ban care nu i se cuvenea și că sumele declarate din averea Ilenei Ciuculete sunt cele reale.

“Plec din țară. Nu stau aici, plec cât mai departe. Da, o să plec cu agenția pentru care lucrez, deci în interes de serviciu. Nu mai vreau să aud și să mai văd răutatea și urâțenia declanșată de fiii Ilenei. Poate, într-o bună zi, mă voi întoarce  să continui procesul deschis de fiii soției mele. O să-mi dovedesc nevinovăția și o să demonstrez tuturor că sumele vehiculate de ei ca avere lasata în urmă de zânica mea nu există”, a spus Cornel Galeș înainte de a pleca în Spania.

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *