Meteo

PROGNOZA METEO. Vremea se răceşte. Va ninge şi va bate vântul puternic, inclusiv la Bucureşti

PROGNOZA METEO VINERI: În jumătatea de nord a țării cerul va fi mai mult noros, iar local și temporar se vor semnala precipitații, sub formă de ninsoare la munte, predominant ninsori în centru, iar în rest vor fi mai ales ploi ziua, dar se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare spre seară și noaptea. În celelalte regiuni înnorările vor fi temporare și doar pe spații mici va ploua slab, iar spre sfârșitul intervalului trecător vor fi și precipitații mixte. Pe suprafețe mici, în special în Carpații Meridionali, cantitățile de apă pot depăși 10…15 l/mp. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, iar trecător și la cote mai reduse și în sud-vest, centru și nord-est. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 1 și 8 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -5 și 2 grade.LA BUCUREŞTI. Cerul va fi temporar noros, iar trecător vor fi posibile ploi slabe ziua, iar spre sfârșitul intervalului fulguieli. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 6…8 grade, iar cea minimă de -3…-1 grad.
PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ: Vremea se va răci în toate regiunile, astfel încât valorile termice se vor situa, în marea lor majoritate, în jurul celor caracteristice datei. Cerul va avea înnorări și temporar se vor semnala precipitații ziua în vest, centru, nord-est și la munte și izolat în rest, iar noaptea cu precădere în jumătatea estică. Vor predomina ninsorile, astfel că se va depune un strat de zăpadă, pe arii restrânse mai consistent în nord-est și la munte. În zona joasă din Banat, Dobrogea și Muntenia vor fi și precipitații sub formă de ploaie și lapoviță. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special pe creste unde va viscoli ninsoarea, iar temporar și în restul teritoriului, cu precădere în Moldova, Banat și vestul Olteniei. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 7 grade, iar cele minime între -8 și 0 grade.LA BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări, iar spre seară și noaptea va crește probabilitatea pentru precipitații slabe, mai ales sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 3…5 grade, iar cea minimă de -3…-1 grad.PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Cerul va avea înnorări în jumătatea estică a țării unde se vor semnala precipitații cu caracter local. Acestea vor fi sub formă de ninsoare în zonele de deal și munte și în Moldova, predominant ninsori în Muntenia și mixte în Dobrogea. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu unele înnorări și izolat ninsori slabe, cu o probabilitate mai mare la începutul intervalului în Transilvania. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări ziua la munte precum și în estul și sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 și 6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -10 și -1 grad.
LA BUCUREŞTI. Cerul va fi temporar noros, cu o probabilitate mare ca în prima parte a intervalului să se semnaleze precipitații sub formă de lapoviță sau ninsoare slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -3 grade.PROGNOZA METEO LUNI. Vremea se va ameliora semnificativ sub aspectul precipitațiilor, astfel că acestea se vor mai semnala doar cu totul izolat. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua în estul și sud-estul țării. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări la munte, în special pe creste, iar la cote mai reduse și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 și 5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -10 și -2 grade.LA BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 4 grade, iar cea minimă de -5…-4 grade.
Sursa RomaniaTV.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *