Meteo

PROGNOZA METEO. Vreme rece în toată ţara în următoarele zile. Unde va mai ninge

PROGNOZA METEO MIERCURIÎN ŢARĂ
Vremea va fi în continuare rece, mai ales dimineața și noaptea când local va fi ger. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în cursul nopții în regiunile nordice, însă în orele dimineții și noaptea local în vest, nord-vest și centru și pe spații mici în restul teritoriului se va semnala ceață asociată cu depunere de chiciură care izolat va persista și pe timpul zilei, în special în Banat și Transilvania. Vântul va fi moderat pe crestele montane și în bazinul vestic al Mării Negre și va sufla slab în restul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 6 grade, mai scăzute în zonele cu ceață persistentă, dar și ușor mai ridicate în Oltenia. Minimele termice vor fi cuprinse în general între -15 și -5 grade.
LA BUCUREŞTI
Vremea va fi încă rece dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 4…6 grade, iar cea minimă de -5…-4 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre -8 grade.

PROGNOZA METEO JOIÎN ŢARĂ
Valorile termice vor fi în creștere ușoară în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în special în nord, în centru și în est; izolat și trecător, cu precădere în Moldova și zona Carpaților Orientali vor fi fulguieli sau precipitații slabe, mixte ce vor favoriza depuneri de polei. În zonele joase, dimineața și noaptea se va semnala local ceață, care izolat va persista și pe parcursul zilei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 7 grade, mai scăzute în zonele cu ceață persistentă, dar și mai ridicate în dealurile din Oltenia și Muntenia; minimele termice vor fi cuprinse, în general, între -12 și 0 grade.
LA BUCUREŞTI
Valorile termice vor fi în creștere ușoară. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de -5…-3 grade. În zona preorășenească, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.
PROGNOZA METEO VINERI
ÎN ŢARĂ
Vremea va continua să se încălzească. Cerul va avea înnorări temporare în nordul, centrul și estul țării, iar din a doua parte a intervalului trecător și izolat se vor semnala precipitații slabe, sub formă de ploaie în zona joasă, iar în nordul Carpaților Orientali vor fi mixte. În restul teritoriului cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 13 grade, cu cele mai ridicate valori în zona subcarpatică a Olteniei și Munteniei, iar cele minime, în general, între -5 și 2 grade. Local, dimineața și noaptea, va fi ceață.
LA BUCUREŞTI
Vremea va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 9…11 grade, iar cea minimă de -2…0 grade.
PROGNOZA METEO SAMBATAÎN ŢARĂ
Cerul va fi variabil cu înnorări în estul și sud-estul teritoriului, unde mai ales la începutul intervalului vor mai fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în estul și sud-estul țării precum și în zona montană, în special pe creste. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 12 grade, iar cele minime, în general, între -7 și 3 grade. Izolat, dimineața și noaptea, va fi ceață.
LA BUCUREŞTI
Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Sursa RomaniaTV.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *