Meteo

PROGNOZA METEO: Ninsori şi viscol, la munte. Ploi în restul ţării de Crăciun

PROGNOZA METEO MIERCURI:  Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori peste mediile multianuale în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări în majoritatea regiunilor. În cea mai mare parte a zonei montane, va mai ninge în general slab, iar pe creste vântul va avea rafale de până la 60…70 km/h, temporar viscolind sau spulberând zăpada. În Maramureș și estul Transilvaniei vor fi mai ales ninsori și lapoviță, în zonele de deal din celelalte regiuni se vor semnala precipitații locale, mixte, iar în restul teritoriului pe arii restrânse va ploua. Vântul va avea intensificări locale și temporare în sudul Banatului și al Olteniei și în Moldova. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 11 grade, iar cele minime între -2 și 6 grade.BUCUREŞTI Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori peste cele specifice perioadei. Cerul va avea înnorări temporare, iar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar cea minimă de 2…3 grade.
PROGNOZA METEO JOI Valorile termice se vor menține mai ridicate decât cele specifice perioadei din an. Cerul va fi temporar noros și vor fi precipitații în general slabe – ninsori la munte, ploaie, lapoviță și ninsoare local în nord, nord-est și centru și predominant ploi pe spații mici în rest. Izolat vor fi condiții de polei și ghețuș. Vântul va avea intensificări la munte, unde pe creste temporar va viscoli sau spulbera zăpada, dar local și în restul teritoriului, în special în Moldova, Dobrogea și sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 10 grade, iar cele minime între -4 și 3 grade. Izolat se va forma ceață.BUCUREŞTI Valorile de temperatură se vor situa peste mediile climatologice ale perioadei. Cerul va fi temporar noros, dar numai trecător vor fi condiții de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 7…9 grade, iar cea minimă de 1…3 grade.PROGNOZA METEO VINERI Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată. Cerul va avea înnorări și pe arii restrânse se vor semnala precipitații, cu precădere în regiunile vestice, nordice, centrale și estice. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte și mixte în rest. Vântul va avea intensificări la munte și în estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 2 și 7 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -5 și 2 grade.
BUCUREŞTI Cerul va fi temporar noros, dar probabilitatea de apariție a precipitațiilor redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar cea minimă de -2…-1 grad.PROGNOZA METEO SAMBATA Valorile termice se vor apropia de cele specifice pentru această dată. Cerul va avea înnorări și se vor semnala precipitații pe arii restrânse în nordul și în centrul teritoriului și izolat în celelalte regiuni. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte și mixte în rest. Vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a țării, cu viteze mai mari la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 5 grade, iar cele minime între -8 și -1 grad.BUCUREŞTI Cerul va fi temporar noros, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi în creștere. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă de -4…-2 grade.
Sursa RomaniaTV.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *