Meteo

PROGNOZA METEO. Nici nu zici că vine Crăciunul. Temperaturi de până la 18 grade înainte de Ajun

PROGNOZA METEO MARTI: Vremea va fi frumoasă, cu valorile termice mult mai ridicate decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, iar dimineața și noaptea, izolat se va semnala ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele Carpaților Orientali și Meridionali. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 10 și 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -9 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 10 grade în Dealurile de Vest.LA BUCUREŞTI: Vremea se va menține frumoasă și deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 3…4 grade, mai scăzută în zona preorășenească.
PROGNOZA METEO MIERCURI: Vremea va fi în continuare frumoasă, iar valorile termice cu mult mai ridicate decât în mod caracteristic acestei perioade. Cerul va fi variabil spre mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele Carpaților Orientali. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 9 și 20 de grade, iar cele minime se vor încadra între -2 și 10 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. Pe arii restrânse, mai ales dimineața și noaptea, în zonele joase de relief va fi ceață sau nebulozitate joasă.LA BUCUREŞTI: Vremea va fi în continuare frumoasă, iar valorile termice cu mult mai ridicate decât în mod caracteristic acestei perioade. Cerul va fi variabil, mai mult senin după-amiaza și în prima parte a nopții. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jur de 17 grade, iar cea minimă va fi de 2…4 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.PROGNOZA METEO JOI: Vremea va fi în continuare mult mai caldă decât normal în a doua decadă a lunii decembrie în toată țara, dar în special în zonele de deal și de munte. Pe arii restrânse în prima parte a zilei și cu caracter local noaptea, în zonele joase de relief din sudul, estul și centrul teritoriului va fi nebulozitate stratiformă sau ceață. În rest, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales noaptea când în sud-vest vor fi posibile izolat ploi slabe, iar ceața poate apărea pe spații mici. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, inclusiv în zona montană. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 8 și 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -7 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 10 grade în Dealurile Banatului.
LA BUCUREŞTI: Valorile termice se vor situa în continuare peste cele caracteristice în a doua decadă a lunii decembrie. În primele ore ale zilei, dar cu o probabilitate mai mare noaptea va fi ceață sau nebulozitate joasă, în restul timpului va fi cer variabil. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă de 1… 3 grade.PROGNOZA METEO VINERI: Deși valorile diurne ale temperaturii aerului vor marca o scădere în regiunile estice și local în cele sudice și centrale, în condiții de nebulozitate joasă și ceață posibil mai persistente, vremea va fi în continuare caldă pentru această perioadă din an în majoritatea zonelor. În celelate zone, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Pe arii restrânse vor fi ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă și în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 6 și 16 grade, cu cele mai ridicate valori în Dealurile de Vest; minimele termice vor fi cuprinse în marea lor majoritate între -2 și 8 grade.LA BUCUREŞTI: Valorile termice vor continua să se situeze peste cele specifice perioadei din an. În special la începutul zilei și din nou noaptea probabilitatea de ceață sau nebulozitate joasă, asociate cu burniță va fi ridicată. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar cea minimă de 2…3 grade.
Sursa RomaniaTV.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *