Meteo

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea de Florii şi Paştele cotolic

 PROGNOZA METEO VINERI. Valorile termice vor fi în scădere în regiunile nord-vestice, nordice, nord-estice și centrale, unde se vor apropia de mediile climatologice specifice perioadei, dar va fi în continuare mai cald decât în mod normal în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade in nordul Moldovei şi 26 de grade in sud, iar cele minime între -5 grade în estul Transilvaniei și 10 grade pe litoral și în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în centrul și în estul țării în a doua parte a zilei ,când în Moldova cu totul izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări în est, centru, nord-vest și la munte și pe arii restrânse în rest, iar cele mai mari viteze se vor înregistra în Moldova și pe creste, cu rafale cuprinse în general între 45 și 60 km/h. Noaptea se va forma brumă pe arii restrânse în nord și în centru.
BUCUREȘTI Vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări seara și noaptea (viteze de cel mult 40…45 km/h). Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 8…9 grade, mai coborâtă în zona preorășenească spre 5 grade.PROGNOZA METEO SAMBATA: Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată. Cerul va avea înnorări trecătoare și doar cu totul izolat vor fi condiții să plouă slab la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime, în scădere în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice și sud-estice, se vor încadra între 11 gr pe litorl și 21 de grade in Banat si in Lunca Dunarii, iar cele minime între -2 și 9 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei până spre -5 grade. Pe arii restrânse în nord și în centru se va forma brumă.BUCUREȘTI Vremea va fi frumoasă, iar valorile termice se vor apropia de cele normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, în scădere față de intervalul anterior, va fi de 19…20 grade, iar cea minimă de 7…8 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 4 grade.
PROGNOZA METEO DUMINICA: Vremea se va încălzi ușor față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate îndeosebi în prima parte a zilei în regiunile sud-vestice unde, izolat, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 grade pe litoral și 22 de grade în regiunile sudice, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 10 grade, mai scăzute, spre -3 grade, în depresiunile Carpaților Orientali, unde se va forma brumă.BUCUREȘTI Vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi ușor față de ziua precedentă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 4…6 grade.PROGNOZA METEO LUNI: Vremea va continua să se încălzească în cea mai mare parte a țării. Cerul, variabil, se va înnora treptat în vest, centru și nord, unde local, mai ales noaptea, vor fi ploi ce vor avea și caracter de aversă, posibil însoțite și de descărcări electrice. În zona înaltă de munte, trecător, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță sau ninsoare. În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala doar izolat, spre sfârșitul intervalului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane înalte și, temporar, în regiunile vestice și estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 grade pe litoral și 23…24 de grade în vestul teritoriului, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 2 și 10 grade. Noaptea vor fi condiții de ceață în sud-estul țării.
BUCUREȘTI Vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 5…7 grade.Sursa RomaniaTV.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *