Horoscop

Horoscopul zilei MIERCURI 5 FEBRUARIE 2020. Poţi face azi cât în şapte zile!

Practic, poate aparea o idee noua fascinanta care sa iti capteze atentia si careia sa nu ii poti da drumul. Poti petrece ore intregi in companie buna si conversatie care sa te inspire. Cand Uranus este in joc, ce e menit sa fie se deruleaza cu rapiditate. Deci asteapta-te la o zi plina de varietate si lucruri pozitive.Luna este in Gemeni si adora tot ce inseamna varietate a vietii. Porneste de cu zori si fii in actiune. Poti realiza intr-o zi mai mult decat intr-o saptamana, mai ales cu Uranus alaturi!
Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)In timp ce alti oameni pot fi confuzi si dezorientati, tu esti acela care ai toate raspunsurile. Intr-adevar, esti cel mai bine echipat pentru situatiile dificile care pot aparea intr-o zi ca asta. Ai abilitatea sa vezi prin pereti grosi ce pentru altii sunt bariere. Nimic nu va opri ochii tai patrunzatori sa vada adevarul din fiecare om.
Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)Poate ca ai o dificultate in a-ti impune opiniile in fata altora. Pentru unii, ideile tale sunt prea orientate in jurul tau. Pentru altii, poti parea insensibil intr-o anumita situatie. Fa tot ce poti mai bine sa intelegi ce iti spun ceilalti. Nu fii surprins daca nu primesti valurile de iubire pe care crezi ca le meriti. Este o zi in care sa observi si sa inveti.Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Fluctuatiile emotionale pe care le poti simti astazi te pot pune intr-o lume a fanteziei. Tine minte ca doar de tine depinde sa iti hranesti aceste vise. Incearca sa nu lasi emotiile mai joase ale zilei sa iti afecteze strategia de a-ti implini viziunile cele mai dragi. Petrece timp singur daca asta te face sa te simti mai bine si nu ceda.Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.Sursa RomaniaTV.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *