Horoscop

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de VINERI 3 IANUARIE 2020. Marte, planeta acţiunii şi energiei, intră în Săgetator! Drum deschis!

Marte in Sagetator ne da acea nerabdare de a trece la actiune si de a nu pierde nici macar o zi.Viitorul ne cheama si noi putem merge cu usurinta spre el ! Luna e in Berbec azi iar cuvantul sau de ordine este “MERGI !”. Este un moment decisiv, un moment de alegere, un moment de a face ca lucrurile sa se intample. Cand alegi o cale, automat le tai pe celelalte. Iar acum le vei taia pe cele care nu sunt bune pentru tine, ghidat de aceste astre.Sagetatorului nu ii place sa isi ingusteze optiunile dar totusi este nevoie daca vrei sa avansezi ferm si asumat pe o singura cale spre viitor. Fa-ti alegerile si mergi spre ele!
Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)Ziua indica pentru tine destul de multa distractie si stare de bine, insa ar fi prudent sa iti iei timp dimineata ca sa iti completezi sarcinile lasate in stationare. Deasemenea, ajusteaza-ti si coordoneaza-ti programul cu alti membri de familie sau colegi pentru a nu aparea dificultati sau neintelegeri. Te poti astepta azi si la vesti bune.Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)Ziua indica pentru tine destul de multa distractie si stare de bine, insa ar fi prudent sa iti iei timp dimineata ca sa iti completezi sarcinile lasate in stationare. Deasemenea, ajusteaza-ti si coordoneaza-ti programul cu alti membri de familie sau colegi pentru a nu aparea dificultati sau neintelegeri. Te poti astepta azi si la vesti bune.Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)Ziua indica pentru tine destul de multa distractie si stare de bine, insa ar fi prudent sa iti iei timp dimineata ca sa iti completezi sarcinile lasate in stationare. Deasemenea, ajusteaza-ti si coordoneaza-ti programul cu alti membri de familie sau colegi pentru a nu aparea dificultati sau neintelegeri. Te poti astepta azi si la vesti bune.
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. ROSursa RomaniaTV.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *