Horoscop

Horoscop WEEKEND 19-21 iunie 2020. Cel mai intens weekend al verii! Esti pregatit?

Ce poti face cu eficienta cand Luna este in Sagetator:Discuta cu amicii tai, filozofand despre lume si viata / fa planuri de calatorie / calatoreste / socializeaza / fa-ti prieteni noi / improvizeaza creativ / inspira-i pe altii, inspira-te pe tine / uita-te la comedii / mergi la calarie / plimba un caine / gusta dintr-o mancare exotica noua / mergi la sala si munceste viguros / fa amor in stil gimnastic.Ce inseamna eclipsa inelara de SoareAceasta eclipsa inelara de Soare se formeaza in momentul in care Luna noua trece printre Pamant si Soare. Eclipsa solara este, insa, destul de puternica intrucat partea intunecata a Lunii acopera Soarele, din acesta ramanand doar un inel incandescent.
Acest moment important si puternic in astrologie semnifica faptul ca ai toate cartile pe masa si poti, pe buna dreptate, sa aduci la lumina planuri noi. Este momentul ideal sa pui pe hartie proiecte si obiective noi. Intreaba-te ce obiceiuri si comportamente vechi poti inlatura si ce poti schimba pentru a progresa.Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:Vino in fiecare vineri pe SFATULPARINTILOR.RO pentru a afla ce-ti rezerva weekend-ul din punct de vedere astral.Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)Mergand inainte spre idealuri importante, stii ca poti obtine mai multe decat crezi ca merita sa iti doresti. Exista o discrepanta intre ceea ce-ti doresti cu adevarat sa ai si lucrurile pentru care lupti din incapatanare. Lasa-ti emotiile sa curga, da-i voie inimii sa simta. Unele dorinte poate ca nu se vor indeplini din prima, dar impactul poate fi major si poate conduce la o evolutie.Afirmatia weekend-ului: Ma dezvolt zi de zi!
Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)Sunt zile in care este bine sa te gandesti la finante, la aspecte practice si la toate acele idealuri ale tale care depind de starea ta mentala si de impamantarea ta de zi de zi. Fa tot ce poti pentru acest moment ca sa iti fie bine si lasa ingrijorarile pentru viitor deoparte. Atentia pe care nu ai primit-o cand trebuia poate veni sa te bantuie ca sa o vezi si vindeci. Nu ridica prea multe steaguri daca nu esti sigur despre alegerile tale si nu intelegi prea clar situatiile in care esti.Afirmatia weekend-ului: Eu ma misc cu flexibilitate si usurintaHoroscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)Lumea exterioara pare stresanta si simti nevoia sa stai in stare de bine si confortabil in interiorul casei, in zona de siguranta ce te protejeaza de lucrurile pe care nu le poti infrunta inca. Respecta-ti limitele si nu forta sa sari prea multe ziduri. Unele presiuni sunt setate doar in mintea ta. Reaminteste-ti ca nu ai de facut nimic care nu te face sa te simti bine, chiar daca ti-ar aduce anumite beneficii.
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.Sursa RomaniaTV.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *