Externe

Prima reacție a lui Donald Trump, după ce a fost pus sub acuzare: „Partidul Republican nu a fost niciodată atât de atacat și niciodată nu a fost mai unit decât acum”

„În timp ce creăm locuri de muncă şi ne batem pentru Michigan, stânga radicală din Congres este roasă de invidie, ură şi furie, şi vedeţi ce se întâmplă”, a spus Trump în cursul unui miting de campanie în oraşul Battle Creek.

„Democraţii încearcă să anuleze votul a zeci de milioane de americani. Fiecare republican a votat pentru noi! Wow! Aproape 200! Acum avem 198, la 229. Nu am pierdut niciun vot republican, iar trei democrați au votat pentru noi”, a adăugat Trump.

„Partidul Republican nu a fost niciodată atât de atacat și niciodată nu a fost mai unit decât acum”, a mai spus președintele american.

Democraţii din Camera Reprezentanţilor au obţinut miercuri seară voturile necesare punerii sub acuzare a preşedintelui american, Donald Trump, în cadrul unei proceduri de destituire puţin întâlnite, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Citiți și Donald Trump, pus oficial sub acuzare. Senatul va decide în privința destituirii sale

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *