Economic

Progresele privind vaccinul anti Covid-19 au agitat pieţele financiare: tranzacţii de 2.000 de miliarde de dolari pe burse

De la agonie la extaz. În termeni de business, vorbim de tranzacţii la bursă de aproape 2.000 de miliarde de dolari. Asta după anunţul unui vaccin anti-COVID care a dus la cea mai activă şedinţă de tranzacţionare de la începutul crizei. Pe bursele americane, s-au înregistrat tranzacţii de circa 500 miliarde de dolari. Iar luni a fost cea mai aglomerată zi de după luna martie, când restricţiile generate de Criza Covid-19 au adus scăderi semnificative şi pe pieţele financiare. Iar în Europa, tranzacţiile au crescut la 120 miliarde de dolari.

  • SUA:  tranzacţii de circa 500 miliarde de dolari
  • Europa: tranzacţii de 120 miliarde de dolari
  • Valoarea totală a tranzacţiilor pe CLS: 627 miliarde de dolari
  • 70.000 de contracte pe piaţa contractelor futures cu obligaţiuni guvernamentale germane

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 
Sursa Mediafax.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *