Economic life-Inedit

La Năvodari, fiţele sunt ca în Mamaia Nord

Antreprenorii au investit peste 100.000 de euro pentru ca beach-barurile şi restaurantele pe care le au să fie pe placul chiar şi celor mai mofturoşi turişti.

Claudiu şi-a deschis o afacere la malul mării în urmă cu trei ani, dar anul acesta a schimbat total designul restaurantului pentru a atrage cât mai mulţi turişti.

Claudiu vrea să organizeze vara aceasta săptămânal petreceri tematice.

Claudiu Dobre – antreprenor plajă şi restaurant Năvodari:

”Chiar de săptămâna viitoare avem prima petrecere pe care o avem în proporţie de 80 % rezervată. Ne aşteptăm ca până la 1 Iulie numărul de clienţi să fie mult mai mare şi să intrăm în forţă chiar acum de la 1 Iulie”.

După ani de zile în care petrecerile s-au încheiat în zori pe plaja pe care Cornel Lazăr o avea în Vama Veche, acesta a hotărât să-şi mute business-ul la Năvodari.

A adus aici designul prietenos cu mediul, în care predomină lemnul şi stuful.  

Cornel Lazăr- antreprenor plajă şi restaurant Năvodari:

”Am zis să fim pionieri într-o staţiune nou-creată. E ca la poker, dacă Mamaia clasică are o mână proastă pentru că extinderea plajelor a blocat amenajarea până la 1 iulie, e şansa noastră să venim cu un plus de calitate atât în servicii, cât şi în produse, ca la 1 iulie, când se va deschide Mamaia, clienţii să nu mai vrea să plece de aici”.

Alexandru – turist:

”Oamenii sunt cam sătui de locuri aglomerate şi încearcă să fugă de aglomeraţie… Este alt vibe, este alt design, pe lângă faptul că se construieşte în zona aceea, nu există şezlonguri de exemplu, e altceva”.

PREŢURI 

40 lei şezlong

25 lei un cocktail cu gin

10 lei o bere

8 lei o apă plată, 20 lei un pahar cu prosecco

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

Sursa Mediafax.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *