Economic

Drepturile de preferinta emise de Norofert intră la tranzacţionare la bursă

Un numar de 8.023.940 drepturi de preferinta (simbol bursier – NRFR01, ISIN – ROGUOC7YN3D4) vor putea fi tranzactionate in perioada 22 februarie – 5 martie 2021, pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare al BVB.

Drepturile de preferinta au fost emise in cadrul unei majorari a capitalului social prin emiterea unui numar de 550.000 de actiuni ordinare, oferite spre subscriere la un pret de 13,1161 lei/actiune, care include valoarea nominala de 0,4 lei/actiune si prima de emisiune de 12,7161 lei/actiune.

Ulterior perioadei de tranzactionare, detinatorii de drepturi NRFR01 vor putea subscrie actiuni noi in cadrul Etapei 1 a majorarii, intre 12 martie – 11 aprilie 2021. Pentru subscrierea unei actiuni noi in cadrul majorarii sunt necesare 14,58898 drepturi de preferinta NRFR01.

Daca la inchiderea primei etape vor ramane actiuni nesubscrise, acestea vor fi oferite catre un numar de maximum 149 de investitori in cadrul unui plasament privat, la un pret mai mare decat pretul ofertei. Plasamentul privat se va derula in perioada 14 – 27 aprilie 2021, cu posibilitatea inchiderii anticipate.

Goldring este Consultantul Autorizat care a asistat Norofert la intocmirea Prospectului UE pentru crestere aferent majorarii capitalului social prin aport in numerar. Prospectul este disponibil pe website-ul BVB, la acest LINK.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

Sursa Mediafax.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *