Stiri Ultima Ora!

Vlad Chiricheș i-a spart capul unui adversar în meciul Sassuolo – Parma, scor 1-1, în Serie A

Sassuolo – Parma s-a încheiat 1-1, duminică seara, în Serie A. Vlad Chiricheș a fost integralist la gazde, în timp ce Reinaldo Radu și Valentin Mihăilă au fost rezerve neutilizate, relatează Mediafax.

Vlad Chiricheș a fost eroul unei faze controversate chiar în primul minut al partidei, la o fază ce nu anunța nimic periculos. Românul a ridicat piciorul la o înalțime medie, neobservând la timp faptul că Juraj Kucka s-a aplecat ușor cu intenția de a lovi mingea cu capul. Din nefericire, Chiricheș l-a atins pe slovac cu crampoanele, capul acestuia sângerând până când a fost pansat.

Kucka a fost autorul primului gol pentru oaspeți, după ce în prealabil Sassuolo avusese un gol anulat pe motiv de ofsaid. Gazdele au egalat dramatic în al cincilea minut suplimentar de joc al partidei, Djuricic transformând o lovitură de pedeapsă.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

Parma smulge un punct important în lupta pentru evitarea retrogradării, în timp ce Sassuolo este pe un surprinzător loc 8 în Serie A, cu 30 de puncte din 18 meciuri.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *