Stiri Ultima Ora!

VIDEO – Urare în stil rusesc pentru adolescenții din Moscova: Poliția le-a reamintit tinerilor care au împlinit 14 ani că pot fi condamnați la închisoare

Forțele de ordine din Moscova le-au transmis celor care fac 14 ani un mesaj special de ziua lor – o detaliere a infracțiunilor care îi pot duce la închisoare, informează Moscow Times.

”Ai făcut 14 ani? Felicitări!”, spune o polițistă în uniformă ce ține un tort cu lumânări, într-un clip video publicat joi de Comitetul de Investigații din Moscova.

”Bineînțeles, părinții voștri încă sunt responsabili pentru voi, dar la această vârstă răspundeți personal pentru anumite fapte din Codul Penal”, continuă aceasta.

În clip apare și un emoji cu șapcă de polițist ce afișează numere de articole din Codul Penal, în timp ce polițiști în uniformă enumeră infracțiunile care pot aduce anchetarea în justiție a celor de 14 ani, precum crimă, jaf sau șantaj.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Citește și: VIDEO – Simona Halep a fost huiduită de fanii de la meci, după o declarație care nu i-a mulțumit

De asemenea, adolescenții pot suferi ”pedepse severe” pentru terorism, luare de ostatici și viol.

Comitetul de Investigații din Moscova a șters, ulterior, clipul de pe site-ul său, după ce a fost ironizat pe rețelele sociale.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *