Stiri Ultima Ora!

VIDEO Guvernul anunță că alocațiile copiilor se majorează cu 20% de la 1 februarie: ‘Vom vedea dacă se menține și a doua tranșă’

Alocațiile copiilor cresc, de la 1 februarie, cu 20 la sută, a anunțat, miercuri seara, ministrul Muncii, Raluca Turcan. Despre a doua creștere, Turcan a spus că va discuta când va exista bugetul aprobat.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat, miercuri seara, la TVR 1, în emisiunea lui Ionuț Cristache, ”România9”, că alocațiile pentru copii cresc, de la 1 februarie, cu 20 la sută.

Citește și: Elena Udrea reacționează după ce a fost acuzată de spălare de bani și instigare la luare de mită: Nimeni nu a luat niciun ban, nici macar nu s-a platit ceva

„Alocațiile vor intra de la 1 februarie, adică de săptămâna viitoare, majorate cu 20%. Pentru calendarul de majorare a alocațiilor avem o lege în Parlament și vom vedea dacă se menține și a doua tranșă”, a spus ministrul Turcan.

A doua tranșă de majorare a alocațiilor ar trebui să aibă loc în vara anului 2021.

Citește și: Purtătorul de cuvânt de la Matei Balș: Nu este atât de important să știm câte persoane sunt infectate cu noile tulpini .

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *