Stiri Ultima Ora!

Victor Ponta s-a ENERVAT: PRO România depune moțiune de cenzură la adresa Guvernului Orban

După PSD, și PRO România a pus gând rău Guvernului Orban. Victor Ponta anunţă că Pro România va iniţia o moţiune de cenzură imediat după ce Guvernul va emite ”OUG prin care se privatizează banii daţi de români sistemului de sănătate”, precizând că se bazează pe sprijinul PSD, UDMR, ALDE şi USR.

Citește și: Avertizare METEO de ULTIMĂ ORĂ – Sunt vizate 27 de județe din România

”Guvernul va adopta Ordonanţa de Urgenţă prin care se privatizează banii daţi de români Sistemului de Sănătate ( la iniţiativa Ministrului care “ operează sambăta şi duminică în loc să se ducă în vacante” Ludovic Orban dixit). În aceeaşi zi, Pro România va începe să strângă semnături pentru o moţiune de cenzură şi sperăm că PSD, UDMR, ALDE şi USR (care nu sunt complici cu Plus şi Voiculescu la acest jaf) să ne sprijine!”, scrie Ponta pe Facebook.

De asemenea, el anunţă că Pro România va solicita imediat Avocatului Poporului sesizarea Curţii Constituţionale.

Ministerul Sănătăţii a pus în dezbatere publică un proiect de Ordonanţă de Urgenţă care prevede modificarea Legii privind reforma în sănătate, în sensul în care programele naţionale de sănătate – finanţate de stat – vor putea fi derulate ”unitar” de către furnizori publici şi privaţi.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *