Stiri Ultima Ora!

Traseul Turului Italiei 2021 va fi anunţat miercuri

Traseul ediţiei cu numărul 104 a Turului ciclist al Italiei, care se va disputa între 8 şi 30 mai, va fi anunţat miercuri, 24 februarie, în cadrul unui eveniment fără public, găzduit de studiourile de la Milano ale postului de televiziune RAI, informează agenţia EFE, potrivit Agerpres.

Parcursul de 21 de etape va fi prezentat prin intermediul unui comunicat de presă, care va conţine toate detaliile tehnice. Din dorinţa de a proteja evenimentul, în condiţiile crizei sanitare, opiniile diverşilor protagonişti ai cursei vor fi anunţate prin intermediul altui comunicat, difuzat ulterior.

Citește și: BREAKING SURSE Proiectul rețelei electrice de la Spitalul Neamț NU A AVUT AVIZE iar inginerul pentru instalațiile de oxigen și aer comprimat e „AMNEZIC”

Însă, organizatorii Giro d’Italia au dezvăluit deja unele detalii ale traseului. Marele start se va da pe 8 mai, în regiunea Piemont, cu un contratimp de 9 km, cu sosirea şi plecarea la Torino, cursa urmând să se încheie pe 30 mai, la Milano.

Cea de-a doua etapă, programată în ziua următoare, se va desfăşura între Stupingi şi Novarra, pe distanţa de 172 km, în timp ce etapa a treia va avea loc pe 10 mai, între Biella şi Canale, cu o lungime de 187 km.

Ediţia 2021 a Turului Italiei va conta pe 19 echipe din World Tour şi 4 formaţii invitate din Pro Team, în frunte cu gruparea belgiană Alpecin.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *