Stiri Ultima Ora!

SURSE – 3 parlamentari s-au afiliat la PSD

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seară la Antena 3 că sunt parlamentari care vor să se afilieze grupurilor social-democrate și anunțurile se vor face de la tribuna Parlamentului săptămâna viitoare. „Vom vedea adevăratul recensământ după ziua de luni”, a indicat Ciolacu.

Surse din PSD au declarat pentru ȘTIRIPESURSE.RO că deja 3 parlamentari au făcut cererile oficiale de afiliere la PSD. Este prima rundă de transferuri pregătită de PSD și partidul are negocieri avansate și cu alți senatori și deputați.

Potrivit surselor citate, PSD este interesat să-i aducă în partid, printre alții, pe deputații independenți de la Forța Națională – Grațiela Gavrilescu, Marian Cucșa, Alexandru Băișanu – precum și pe foștii parlamentari PSD Gabriel Botnariu (senator) și Corina Bogaciu (deputat). De asemenea, PSD și-a deschis larg porțile pentru parlamentarii de la Pro România și ALDE.

PSD a încercat să-l recupereze și pe Emanoil Savin, dar acesta a trecut la PNL.

Transferurile din Parlament vin în contextul în care PSD + UDMR vor depune moțiune de cenzură pentru răsturnarea Guvernului Ludovic Orban și nu are suficiente voturi.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *