Stiri Ultima Ora!

Și cu casele distruse, și FĂRĂ BANI: Poliția Capitalei i-a AMENDAT pe scandalagiii de la incendiul din București

Un incendiu a izbucnit într-un bloc din Sectorul 1, iar locatarul a intrat în conflict cu vecinii şi poliţiştii sosiţi la faţa locului, fiind imobilizat. Alte două persoane au fost sancţionate de către poliţişti. Un agent a fost rănit uşor. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale.

Citește și: <a href="https://www.stiripesurse.ro/alerta-in-capitala-o-bucatarie-a-luat-foc-iar-vecinii-l-au-batut-pe-proprietar-politia-e-acuzata-ca-l-a-dat-cu-capul-de-pamant-pe-un-barbat_1768818.html”>ALERTĂ în Capitală: o bucătărie a luat foc, iar vecinii l-au BĂTUT pe proprietar: Poliția e ACUZATĂ că l-a dat cu capul de pământ pe un bărbat

“Astăzi, Secția 1 Poliție a intervenit, alături de pompieri, la un incendiu, într-un apartament de pe o stradă din sectorul 1. Bărbatul ce locuiește în apartamentul în cauză a intrat in conflict cu un vecin și a avut un comportament recalcitrant și față de polițiști. Ambele persoane au fost imobilizate, ulterior fiind sancționate contraventional conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, pentru tulburarea liniștii publice și adresare de injurii.

A fost sancționată și o a treia persoană, pentru adresare de injurii.

Pe parcursul intervenției unul dintre polițiști a suferit leziuni minore la o mână, primind îngrijiri medicale de specialitate.

Urmare incendiului, în cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă”, anunță Poliția Capitalei.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *