Stiri Ultima Ora!

Senator PSD acuză sabotarea HoReCa în Brașov

Senatorul PSD Marius Dunca critică faptul că spre deosebire de alte municipii precum București și Iași, Brașovul nu poate deschide încă restaurantele.

„De ce nu se deschid la interior restaurantele din Brașov? Deși de mai bine de o lună, rata de incidență COVID din municipiu este într-o continuă scădere, ajungând la 2.08 la mia de locuitori, restaurantele din Brașov rămân închise la interior.

La Cluj restaurantele s-au deschis în interior încă de săptămâna trecută. La București restaurantele s-au deschis de astăzi, în condițiile în care atât Clujul, cât și capitala, au rate de infectare mai ridicate decât Brașovul.

Ce face Comitetul pentru Situații de Urgență din Brașov? Deschiderea restaurantelor la interior în minivacanța de Paște ar fi însemnat o adevărată gură de oxigen pentru HoReCa. De ce Brașovul, principalul oraș turistic al României, trebuie să plătească atât de scump pentru incompetența autorităților? De ce HoReCa este sabotată în loc să fie ajutată?”, a scris senatorul PSD pe Facebook.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *