Stiri Ultima Ora!

Răzvan Cuc a RĂBUFNIT la adresa lui Cătălin Drulă: INAUGUEAZĂ pista 2 de laa Henri Coandă, proiect făcut de mine

Fostul ministrul al Transporturilor, social-democratul Răzvan Cuc, a declarat, vineri, că vicepremierul Dan Barna şi actualul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, vor inaugura pista numărul 2 a Aeroportului “Henri Coandă”, un proiect semnat în mandatul său, în anul 2019.

“În această dimineaţă, domnul Drulă şi şeful lui direct, vicepremierul Barna, inaugurează pista nr. 2 a Aeroportului ‘Henri Coandă’. Un proiect semnat de mine în 2019, când eram ministru al Transporturilor. Ce credeţi că vor face? Eu sunt sigur că se vor lăuda că au făcut-o ei”, a scris pe Facebook senatorul Răzvan Cuc, conform Agerpres.

Citește și: Specialiștii ISU dau de PĂMÂNT cu Lucian Bode după TRAGEDIA de la Constanța: Saltelele pneumatice NU pot fi folosite în misiuni de salvare

Senatorul PSD a adăugat că ministrul Cătălin Drulă a revenit asupra deciziei de a nu extinde la patru benzi drumul naţional DN71 Bâldana – Târgovişte – Sinaia.

“Ministrului nu i-a plăcut faptul că licitaţia fusese câştigată de o firmă românească. O firmă din judeţul Neamţ care a construit multe drumuri în ţară, care are experienţă, oameni şi utilaje. Dacă pentru noi Neamţ înseamnă un judeţ din România, pentru domnul Drulă cuvântul ‘neamţ’ înseamnă cu totul altceva. La o zi după ce a reziliat acel contract, domnul Drulă a anunţat că nu se vor mai face modernizări ca în ‘anii ’50-’60’, iar modernizarea DN 71 va fi înlocuită cu realizarea unui drum expres. (…) Dar iată că în noul buget al Ministerului Transporturilor, domnul Drulă propune din nou finanţare pentru modernizarea DN 71. Pentru lărgirea la 4 benzi. Niciun cuvânt despre vreun drum expres. Nicio explicaţie despre motivul pentru care la o lună de la rezilierea acelui contract, modernizarea ca în ‘anii ’50-’60’ este din nou actuală. Iată că domnul Drulă nu este numai un nepriceput pripăşit inexplicabil, sau nu, la cârma Ministerului Transporturilor. Este şi un mincinos fără pereche sau un individ cu mari probleme de memorie. Şi are o constantă ostilitate, aşa cum au toţi colegii săi din USR, faţă de tot ceea ce înseamnă capital românesc”, a mai scris Răzvan Cuc.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *