Stiri Ultima Ora!

Primar: Ne-am putea asuma o relaxare a restricțiilor, dacă ne-ar permite autoritățile centrale

Primarul orașului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, unde incidența Covid a ajuns marți la 0,23 la mia de locuitori, susține că și-ar putea asuma o relaxare graduală a restricțiilor, dacă autoritățile centrale i-ar permite să gestioneze situația.

„Ne îndreptăm, încet și sigur, spre eliminarea restricțiilor. Numărul cazurilor de infectare este în continuă scădere, incidența ajungând astăzi la 0,23 în municipiul Târgu Jiu”, a scris marți pe Facebook primarul orașului Târgu-Jiu.

Conform acestuia, numărul persoanelor vaccinate este în continuă creștere, iar efectele sunt evidente.

„În aceste condiții, ne-am putea asuma o relaxare graduală a restricțiilor și cred cu tărie că am putea fi chiar un reper pentru restul țării, dacă autoritățile de la nivel central ne-ar permite să gestionăm singuri situația”, a mai scris Marcel Romanescu pe rețeaua de socializare.

Acesta spune că se observă o schimbare în bine la nivel național: „De mâine, copiii se întorc la școală și ne-am asigurat deja că vor fi primiți așa cum trebuie. Am convingerea că veștile bune vor continua, mizând pe responsabilitatea dumneavoastră, a târgujienilor”.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *