Stiri Ultima Ora!

O problemă de teste Covid, cauza anulării meciului amical Japonia – Jamaica

Meciul amical de fotbal dintre selecţionatele Japoniei şi Jamaicăi, programat joi, a fost anulat marţi după ce zece jucători jamaicani nu au putut urca în avion din cauza unor probleme legate de testele pentru depistarea Covid-19, a anunţat Federaţia niponă de fotbal (JFA), citată de AFP, potrivit Agerpres.

Japonia urma să întâlnească echipa “Reggae Boyz” joi la Sapporo, într-un meci de pregătire pentru partidele cu Tadjikistan şi Kârgâzstan.

Dar numai jumătate din jucătorii jamaicani au ajuns pentru acest meci, zece dintre ei fiind împiedicaţi să se urce în avion din cauza unor probleme legate de “metoda de testare înainte de zbor”, a subliniat JFA.

Citește și: DNA Vigilența lui Dragnea TESTATĂ de un intermediar în afacerea penală `vizită la Trump`…

Conform jurnalului jamaican Gleaner, jucătorii au fost testaţi prin folosirea unor tampoane în gură şi nas, în timp ce Japonia nu acceptă decât testele PCR nazofaringiene.

Cu mai puţin de opt săptămâni înaintea Jocurilor Olimpice de la Tokyo, sportivii aşteptaţi din lumea întreagă în Japonia vor trebui să se supună unor reguli sanitare stricte.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *