Stiri Ultima Ora!

Nigerianul Osimhen de la Napoli a fost transportat la spital după o lovitură la cap în meciul cu Atalanta

Nigerianul Victor Osimhen, atacantul echipei italiene de fotbal Napoli, a fost transportat duminică seara la un spital din Bergamo, unde se află sub supraveghere, după o lovitură la cap suferită pe finalul meciului de campionat cu Atalanta (2-4), a anunţat clubul său, citat de AFP, potrivit Agerpres.

Osimhen a fost evacuat rapid pe o targă în min. 90, după o lovitură la cap în urma unei ciocniri cu un fundaş al echipei adverse.

În urma loviturii puternice, atacantul nigerian (22 ani) şi-a pierdut cunoştinţa, dar şi-a revenit în drum spre spital, unde a fost supus la mai multe teste, au precizat Sky Sport, difuzorul meciului, şi agenţia italiană ANSA.

Citește și CODICELE atacului lui Băsescu la adresa DNA și susținerea SIIJ contra Direcției-Fratele și nepotul său, condamnați definitiv în spețe DNA, fiica sa ÎN AȘTEPTARE

Jucătorul a suferit un traumatism cranian, dar primele examene medicale au fost încurajatoare, a adăugat clubul.

“Jucătorul va rămâne la Bergamo până mâine (luni) sub observaţia clinică a responsabilului sanitar al clubului”, a transmis Napoli.

Transferat vara trecută de la Lille, Osimhen a revenit pe gazon la finele lunii ianuarie după peste două luni de absenţă din cauza unei accidentări la un umăr şi după ce s-a infectat cu coronavirus.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *